START MENUPrezentareRevelationPhotoIdee ExtremeExpuneriCartea DialoguluiCapitolul 1Capitolele 2-8Capitolul 9Capitolul 10Capitolele 11-15Capitolele 16-17Capitolul 18Capitolul 19Capitolul 20OMULContact
Toate drepturile rezervate © deniss.com.ro
Face to face with your God ...  ! 
Fata in Fata cu Dumnezeul tău ... !


 " Imprieteneste-te dar cu Dumnezeu si vei avea pace; te vei bucura astfel iarasi de fericire!" Iov 22:21  http://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/iov/22/21/#21             " ... pregateste-te sa intalnesti pe Dumnezeul tau,...." Amos 4:12  
Terminus Paradis film de Lucian Pintilie singura biruinta aici si acum
OMUL


creat cu Drept    c o n d i t i o n a t    la   Viata prin Dreptul de     A  ALEGE intre doua Decizii ale lui Dumnezeu: 
 
 • " Mănincă  din toti pomii, cu exceptia Celui al Cunostintei Răului, si vei trai !"     SI 
 • " Nu minca din Pomul Cunostintei Răului , caci vei muri ! " 
 Părintele umanitătii, Adam, si-a ales Sentinta condamnării 
la moarte in urma inselaciunii lui Lucifer. 
  nascut (ulterior, noi, urmasii lui Adam) sub Sentinta de Condamnare la moarte pe care si-a ales-o Adam si ne-a transmis-o noua genetic si moral! 
 
OMUL, in prezent, nu se naste cu drept la viata ci cu DREPTUL DE A ALEGE Viata oferit exclusiv ca a doua sansa OMULUI prin interventia lui Isus Hristos in istoria omenirii. Asa-zisa viata de aici si acum , in realitate nu este Viata ci este ca o Anticamera pt adevarata Viata; ca un timp de proba oferit exclusiv pt A ALEGE Viata adevarata sau moartea.  Faptul ca inca se mai nasc copii – acestia condamnati din nastere la moarte – vor putea alege pt ei insisi Viata adevarata sau moartea din momentul in care li se va defini, dezvolta propria lor vointa, capacitate volitiva moment de la care acesti copii vor raspunde deplin, ei singuri, in fata lui Dumnezeu si a oamenilor pt gindurile si faptele lor. Pina atunci , parintii lor hotarasc in totalitate pt ei. Iar acesti parinti i-au putut concepe si naste tocmai datorita dreptului de A ALEGE ulterior VIATA adevarata – drept oferit de Hristos!  Alte drepturi la viata NU EXISTA ! Deoarece Proto-Parintele umanitatii (Adam ) le-a pierdut si i-au fost luate prin inselaciune de catre ingerul cazut din drepturile sale - Lucifer, care si-a insusit intreaga aceasta Planeta Pamint cu toate bunurile ce le contine , precum si drepturile oferite initial Proto-Parintelui omenirii. Aceasta pierdere a dreptului initial la Viata s-a transmis tuturor urmasilor lui in mod genetic si moral si este motivul pt care si noi, cei de azi , inca mai murim pina cind Isus Hristos va reveni sa incheie istoria acestei umanitati!  Toate acestea vor fi restituite doar celor care IL vor accepta pe Recuperatorul, Rascumparatorul, Salvatorul, Judecatorul Absolut al tuturor, etc. .... = ISUS HRISTOS care va reveni sa re-aseze un Pamint nou si un Cer nou in care moartea si raul nu vor mai fi. Aceasta este perspectiva oferita prin Viata lui Isus Hristos !  Sa nu uitam ca putem accesa o viata viitoare fizica nemuritoare numai prin EL si o putem pierde doar prin alegerea noastra!  Pt cine nu crede acum – se va convinge la finalul istoriei acestei lumi.  Atunci nu se mai pot schimba deciziile noastre ! De aceea este corect si benefic pt noi insine, pt fiecare, sa caute, sa studieze ACUM tot ce se poate in privinta posibilitatii accesarii Vietii adevarate, Vietii fizice nemuritoare viitoare pt ca nu avem niciun fel de drept la Viata , la modul cel mai realist -

Pentru descarcare in format PDF


 Astfel -"Fiindca plata pacatului este moartea, dar darul fara plata al lui Dumnezeu este viata vesnica in Isus Hristos, Domnul nostru." http://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/romani/6/23/#23  
si pt ca - "La inceput era Cuvantul, si Cuvantul era cu Dumnezeu, si Cuvantul era Dumnezeu... IN EL era viata, si viata era lumina oamenilor."  http://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/ioan/1/ , … deci VIATA NU este in noi, OAMENII, care suntem condamnati la moarte ( NU poti fi in acelasi timp si condamnat la moarte si 'condamnat' - sau cu drept - la viata) ci asa cum este scris in cartea Deuteronom : 
 " Iau azi cerul si pamantul martori impotriva voastra ca ti-am pus inainte viata si moartea, binecuvantarea si blestemul. ALEGE VIATA, ca sa traiesti, tu si samanta ta,  20. iubind pe Domnul Dumnezeul tau, ascultand de glasul Lui si lipindu-te de El: caci de aceasta atarna viata ta si lungimea zilelor tale, " 
 
Pentru documentare in plus cititi in Romani capitolul 5 :
unde se explica destul de clar, pt oamenii sinceri, ca traim, chiar si viata aceasta de aici si acum, exclusiv datorita INLOCUITORULUI nostru Isus Hristos – Om si Dumnezeu in acelasi timp – deoarece noi, oamenii , din cauza Proto-parintelui umanitatii ( Adam) care a gresit, a platit cu viata sa acea greseala, si a transmis-o tuturor urmasilor sai ( generatiile urmatoare, pina la noi, cei de azi) ,   
  NU mai avem drept la viata ci doar prin INLOCUIREA oferita de Isus Hristos . Acesta, pt cine IL alege prin credinta, altoieste in viata aceasta degradata, supusa mortii , o alta natura, spirituala care va creste, precum altoiul in port-altoi, si se va dezvolta spre viata eterna prin cunoasterea Dumnezeului Celui Viu si Personal . EL va reveni sa re-aseze un Pamint nou si un Cer nou in care moartea si raul nu vor mai fi. Aceasta este perspectiva oferita prin Viata lui Isus Hristos !  Sa nu uitam ca putem accesa o viata viitoare fizica nemuritoare numai prin EL si o putem pierde doar prin alegerea noastra! 
 ”12. De aceea, dupa cum printr-un singur om a intrat pacatul in lume, si prin pacat a intrat moartea, si astfel moartea a trecut asupra tuturor oamenilor, din pricina ca toti au pacatuit… …… 17. Daca deci prin greseala unuia singur ( Adam ), moartea a domnit prin el singur, cu mult mai mult cei ce primesc, in toata plinatatea, harul si darul neprihanirii, vor domni in viata prin acel Unul singur, care este Isus Hristos!) …..” 
 
 In legatura cu asa-zisul mult trimbitatul "drept la viata" - exista in gindirea esoterica, in general in gindirea umanista sau a celor care nu cred intr-un Dumnezeu Viu si Personal, Creator si Judecator al tuturor deci in gindirea celor care nu cred in necesitatea existentei unei Legi moral-spirituale care deosebeste binele de rau, a unei Legi moral-spirituale folosita doar de Dumnezeu pt a o "scrie" prin Spiritul Său, in mintea si viata OMULUI !
- Lege care desparte ce este adevarat de ce este fals sau minciuna;  care clarifica, distinge intre ce este de valoare, cu insemnatate de ceea ce este fara valoare, fara insemnatate ...  si care va judeca pe OAMENII care nu vor alege prin credinta, VIATA sau pe Creatorul Vietii .
  Cei care nu cred in existenta sau in necesitatea unei astfel de Legi - promoveaza asa-zisa "iubire" sau "divinitatea din interiorul OMULUI" care divinitate se regaseste oriunde in univers si care nu ne judeca !  
 
 
Statutul de "c o n d a m n a t la moarte" nu inseamna ca suntem deja morti fizic, este o Sentinta pe care si-a ales-o Proto-Parintele umanitatii. Deci eu nu am facut altceva decit sa constat, conform Raportului Biblic, starea din prezent a OMULUI si unicul scop pt care ni se ofera a doua sansa la Viata deoarece prima sansa a pierdut-o Proto-Parintele omenirii , Adam , -  deci el nu a mai avut CE DREPT de viata fizica sa ne transmita nouă, urmasilor sai, atit timp cit el  L-A   P I E R D U T .  
In urma ALEGERII lui gresite a trecut sub CONDAMNAREA MORTII pentru care el insusi a decis , in urma inselaciunii ingerului cazut din drepturile sale ceresti - Lucifer .  De aceea nu putem avea ceva ce am pierdut decit daca se recupereaza acel ceva! Aceasta Recuperare o efectueaza Isus Hristos cu fiecare, individual, descoperindu -i-se OMULUI prin:   *natura; 
  *prin Cuvintul Scripturii;  
 *prin OAMENI care traiesc pt Numele lui Dumnezeu si prin puterea divina;   
*prin actiunea directa a Spiritului lui Dumnezeu asupra mintii si vietii OMULUI 
 * printr-o cauza dreapta
*  prin Isus Hristos

 Si in aceste momente - Spiritul Adevarului face liber orice sclav care astfel POATE sa ALEAGA ( chiar daca este condamnat , sclav mortii ! totusi are "ferestre" de libertate pe care Dumnezeu le construieste pt refacerea, recuperarea, renasterea spirituala a fiecaruia ).  Si tocmai aceste "ferestre de libertate" cu posibilitatea de A ALEGE oferta lui Dumnezeu pt Viata adevarata, eterna - este ceea ce ne va judeca : 
Nu vom fi judecati pt raul pe care l-am facut ci pt refuzul ajutorului lui Dumnezeu ; pt ca L-am refuzat pe Dumnezeu sa ne ajute , sa ne dea puterea Sa pt a face bine !  Sa va fie cu adevarat bine si sa alegeti ce ramine!
 
 Nu poti sa judeci un sclav sau un animal sau un individ uman robotizat sau animalizat. Adica daca EU nu dispun de MINE insumi ca individ uman – NU POT FI JUDECAT nici de Dumnezeu nici de altii ! OMUL poate fi judecat tocmai pt ca este liber (slobod) sa-si hotarasca singur ce face cu propria viata .Daca n-ar fi asa, raminind in contextul Scripturii, Dumnezeu l-ar fi ucis pe Lucifer , cel putin pt paguba imensa si nenorocirile aduse omenirii de mii de ani sau nu l-ar fi creat, … in Atotstiinta Sa ! Sau cum spune in Ioan 8:36 „. Deci daca Fiul va face slobozi, veti fi cu a d e v a r a t slobozi.” 
http://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/ioan/8/36/#36 sau ” veti cunoaste Adevarul, si Adevarul va va face slobozi.”   http://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/ioan/8/32/#32 .               Ne nastem fiecare CONDAMNAT la moarte cu dreptul de A ALEGE Viata si NU cu DREPTUL la Viata !
Este diferenta in a dispune de un drept la Viata si a alege acest drept . Deci NU ne nastem cu dreptul la Viata ci ne nastem condamnati la moarte si cu dreptul de a alege Viata!
Iar in sensul ideii de LIBERTATE INDIVIDUALA – orice OM liber dispune de sine insusi ( inclusiv sa-si intrerupa voluntar viata ) atit timp cit nu atinge libertatea celorlalti si nu incalca ordinea si bunele moravuri publice (Articol 26 din Constitutia Romaniei ) !!
Fiecare va ramine cu ce-a ales! Libertate in Adevar , Viata fizica eterna SAU sclavie, ingradirea libertatii individuale si disparitie pt totdeauna (moartea) !
                                                                                                                        Sa va fie cu adevarat bine!
 
 " FACE to FACE with your GOD !"
 "Christ comes !! "
    Prepare yourself to meet your God! 

 
ALEGE,    aici si acum,    pt   Eternitate ! 

Realitatea prezenta ne ofera urmatoarele alternative din care fiecare alege pt sine pt eternitate : 
 
 1. MOARTEA pe CONT PROPRIU – alegere exemplificata in filmul “Terminus Paradis” al Regizorului si Scenaristului Lucian Pintilie, film in care personajul principal moare deoarece “Aici si acum, moartea este singura victorie pe care o putem cîştiga în marele pariu cu Răul” 

 2. OFERTELE OAMENILOR : de ex. asa-zisa Revolutie pasnica , in direct, pe Platforma online a dlui Jurnalist Radu Moraru : http://www.nasul.tv/ii-doare-in-fund-de-romania-santaj-la-cel-mai-inalt-nivel-articol-pentru-cunoscatori/ - o alternativa nationalista in contextul in care institutiile statului roman se şantajeaza reciproc iar "agentii acoperiti" nu stiu cui sa mai serveasca !! Sau oricare alte forme de “revolutii” generate ( organizate) de catre catolici, militari, societati secrete esoterice, masonice , … cu constituirea de Guverne de Uniune Nationala sau Structuri unice de control asupra populatiei . 

 3. ASPECTUL SPIRITUAL - mai important decît cele menţionate mai sus - desfiinteaza orice "garduri" sau "bariere( sisteme, legi) " inventate si construite de OM dînd prioritate Cuvîntului lui Dumnezeu : "Si lumea si pofta ei trec; dar cine face voia lui Dumnezeu ramane in veac." 1 Ioan 2:17 
http://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/ioan-1/2/17/#17  "Toate lucrurile sunt ingaduite, dar nu toate sunt de folos. Toate lucrurile sunt ingaduite, dar nu toate zidesc." 1 Corinteni 10:23
In acest sens - daca luam in considerare si profetiile din cartile biblice Daniel si Apocalipsa - se poate observa direct prin evenimentele socio-politico-religioase contemporane cum inainteaza demersurile de restringere a libertatii individului ( de constiinta si religioasa) cu finalul Revenirii lui Hristos care va pune capăt istoriei acestei omeniri pt a reface un Cer nou si un Pamînt nou unde moartea si răul nu vor mai fi ! De aceea este cel mai bine ca fiecare sa aleaga ceea ce ramîne! Deoarece vom ramîne pt totdeauna cu ceea ce am ales AICI si ACUM - asemenea celor doi tîlhari de pe cruce între care era Hristos ucis (Luca 23: 39-46 
 
Ca sursa de documentare in privinta Profetiilor Daniel si Apocalipsa va ofer cartile online „Tragedia Veacurilor” si „Gînduri despre cartea Apocalipsei”: 
 
            A) ÎNCHINAREA la „FIARĂ” 


" Prin cele două rătăciri mari, nemurirea sufletului și sfințirea duminicii, Satana îi va aduce pe oameni în robia amăgirilor sale. În timp ce prima pune temelia pentru spiritism, ultima creează o legătură de simpatie cu Roma. Protestanții din Statele Unite se vor afla în primele rânduri pentru a întinde mâna peste abis și a prinde mâna spiritismului; ele vor trece peste abis pentru a da mâna cu puterea romană; și sub influența acestei uniri întreite, această țară va merge pe urmele Romei, pentru a călca în picioare drepturile conștiinței. {TV 588.1} " (citat din Tragedia Veacurilor , Capitolul 36 "Conflictul care se apropie" 
 
Precizez ca "Fiara" NU este o Persoana ci un sistem, o intreita unire intre catolicism, protestantism si spiritism - conform celor scrise in Tragedia Veacurilor. Persoana este doar un reprezentant al acestei uniri . Daca veti citi cartea "Tragedia veacurilor" , la Capitolul 36 "Conflictul care se apropie " -  https://m.egwwritings.org/ro/book/2711.52  - veti observa ca nici Ellen G.White nu s-a referit la o persoana ci la o Coalitie , o intreita-unire, intre spiritism-paginism , protestantism si catolicism, Coalitie sustinuta de autoritatea de guvernare a  societatii umane  ( forma de guvernare, de administrare )  de la momentul respectiv.
 
 
        Iata unul din video-clipuri in care sunt prezentate fragmente din vizita Papei din anul 2015 in Congresul american, prima vizita a unui Papa catolic, din istoria Americii, in cadrul acestui Congres ! :   https://www.facebook.com/208842459562795/videos/vb.208842459562795/215071878939853/?type=2&theater  Si America da tonul in privinta LIBERTATII INDIVIDULUI ! Daca acolo Libertatea este restrinsa - vai de restul omenirii ! Astfel de la minutul : 54:00 si in continuare spre final - vizionati vizita istorica a unui Papa catolic in Congresul S.U.A. ; congresmeni- reprezentanti ai libertatii religioase si de constiinta - aplaudind un Reprezentant al limitarii acestor libertati, libertati pe care s-a construit America, libera de regi si papi !!!! ... Vizionare cu folos imediat, personal si de folos in luarea unor decizii drepte, pentru eternitate ! Va rog sa luati in considerare citeva informatii referitoare la unele evenimente petrecute in anul 2015. Nu agreez agitatia sau alarma falsa dar de curind s-a intimplat ceva ce nu a mai existat pina acum .Si anume - in Congresul American a venit - pentru PRIMA DATA IN ISTORIA SUA - un Papa catolic , primit in aplauze frenetice de catre reprezentantii poporului american . Precizez ca America a crescut, s-a dezvoltat bazata fiind pe doua principii: Libertatea de constiinta si Libertatea religioasa. Europenii care au fugit de regalitatea si papalitatea din Europa au gasit in pamintul Americii libertatea necesara dezvoltarii depline (spiritual ,intelectual, economic ) fara sa fie constrinsi de regi si papi !! Iar ACUM - repet- pt prima data in istoria Americii- este primit in aplauze si recunoscut ca Sfintul Papa al Sfintului Scaun - papa Francisc. Este un semnal clar din partea Americii ca este dispusa sa renunte la cele doua Libertati care i-a asigurat dezvoltarea si prosperitatea pentru a ajuta Papalitatea sa " vindece ranile omenirii " !!!! Acesta este motivul pt care va ofer urmatoarele linkuri cu informatii despre acest eveniment pentru propriul dvs studiu biblic si inspiratie spirituala precum si despre consecintele precizate clar in profetiile biblice implinite in decursul istoriei omenirii, profetii din Daniel si Apocalipsa  
Pentru descarcare in format PDF
Ca sursa de documentare in privinta Profetiilor Daniel si Apocalipsa:  
 
CHIVOTUL MARTURIEI (ARK of COVENANT)


 
SANCTUARUL si JUDECATA de CERCETARE
 
 
 
 
 
 
 
             B)  ÎMPRIETENIREA cu DUMNEZEU 


 " Imprieteneste-te dar cu Dumnezeu si vei avea pace; te vei bucura astfel iarasi de fericire!" Iov 22: 21 
" ... pregateste-te sa intalnesti pe Dumnezeul tau,...." Amos 4:12
 … Si va rog sa-mi permiteti sa va ofer o carte "Hristos, lumina lumii" aceasta fiind scrisa de catre autoarea Ellen G.White, in S.U.A. , in anul 1898 (  https://m.egwwritings.org/ro/book/2000/toc   ). 
„Hristos, Lumina lumii” - de scriitoarea Ellen G.White are mai multe titluri(Viata lui Isus, Cel Asteptat, Dorinta veacurilor ) dar acelasi continut fiind tradusa de aceiasi traducatori (Dumitru si Mihai Popa si Nelu Dumitrescu). Aceasta carte a fost publicata in America in anul 1898 sub titlul 'The Desire of Ages'. In prezent editura Viata si Sanatate a tiparit a zecea editie sub titlul: 'Cel Asteptat de veacuri'. 
     Iata si un citat concludent: " Despre Isus din Nazaret s-a spus:'Niciodata  n-a vorbit vreun om ca OMUL Acesta'(Ioan 7:46), iar despre scriitoarea acestei carti se poate spune:'Putini au scris ca ea despre OMUL Acesta! '."      Din lectura si meditatia personala asupra continutului acestei carti, cu rugaciune si sinceritate, mi-am statornicit convingeri spirituale care penetreaza moartea si suferinta. A trece dincolo de oroarea mortii doar prin credinta in Cel Asteptat de veacuri, credinta care altoieste o viata spirituala in viata fireasca a corpului biologic uman, este un beneficiu care te mentine orientat asupra unui Scop in viata ta de aici si acum!
     Imi doresc ca cei care cu sinceritate citesc aceasta Carte                   sa-L intilneasca prin credinta pe Insusi Marele Eu sunt, Cel ce traieste prin Sine Insusi, Dumnezeul Vietii si al Invierii, un Dumnezeu Personal care va reveni sa finalizeze istoria acestei omeniri si sa re-aseze un Pamint nou si un Cer nou unde moartea si raul nu vor mai fi! 
    Aceasta este perspectiva oferita prin Viata lui Isus Hristos ! 
    Sa nu uitam ca putem accesa o viata viitoare fizica nemuritoare numai prin EL si o putem pierde doar prin alegerea noastra!
    Sa va fie cu adevarat bine dvs insiva si sa va bucurati de Cel ce este Adevarul si Viata ! 
     
     Iti aduce un Scop nobil in viata - acela de a fi tu insuti Lumina printre ceilalti; iti explica modul in care poti transmite Viata primita direct, personal, prin credinta autentica, vie, de la Cel ce este Creatorul Vietii !
     Este o 
Carte de vizita
 a unei Persoane aflata in Viata, care a fost ucisa, a inviat si va reveni ! De aceea se poate citi oricum, oriunde, se poate doar "frunzari", rasfoi, citi doar un Cuvint sau o propozitie la intimplare fara riscul de a se contrazice deoarece este o Poveste despre o Viata care 'curge' continuu a Aceluiasi Dumnezeu !
    Este biografia unui Dumnezeu Personal , Cel care a fost ucis in persoana lui Hristos, a inviat si va reveni, un Dumnezeu al Vietii si Invierii care intotdeauna este de partea OMULUI si il sustine - si in fata Caruia va trebui sa stam pt a putea accesa viata fizica viitoare nemuritoare. 
Doar prin EL, prin decizia Lui, si acceptarea fiecaruia din noi - vom putea ramine in prezenta Lui pt eternitate, pe un Pamint nou unde moartea si raul nu vor mai fi !
     Aceasta este perspectiva Vietii lui Hristos ! 
      Dumnezeu Se descopera OMULUI :
 *prin Natura; 
 *prin Cuvintul Scripturilor (Biblia) 
 *prin actiunile oamenilor facute in Numele si puterea LUI , aceasta carte fiind o astfel de lucrare inspirata prin puterea Lui , pentru Numele Lui;
 *prin influenta directa a Spiritului lui Dumnezeu asupra OMULUI si vietii sale 
* prin Isus Hristos
* printr-o cauza dreapta. 
      In final, ... doresc doar sa va ofer in mod absolut gratuit cartea " Hristos, Lumina lumii " !  
 
Pentru descarcare in format PDF

Pentru cumparare
     Va doresc sa alegeti ce ramine pentru totdeauna si ...
 sa va fie cu adevarat bine! 
     Cu respect, 
domnisoara Denisa Cristofil www.deniss.com.ro
 
Post Scriptum:
    SANCTUARUL si JUDECATA de CERCETARE
 
 
 
 
Si ce este de facut ?
 
Perspectiva vietii fizice viitoare nemuritoare te obliga la supranatural deoarece modul de gindire de-aici si acum îl vom continua sau nu, ...  pe noul Pamint unde moartea si răul si METODELE SI MIJLOACELE  folosite de cei răi aici si acum -NU vor mai exista ! Si atunci cu ce vom rămîne?
(cu plimbări pe aeronave interspatiale - cu eforturile intelectuale pt obtinerea acestora?!  ... -  la ce ne vor folosi pe Noul Pamint ?
Oricum vom calatori cu altceva   obtinut  prin alt tip de asa-zis efort intelectual ... fără legătură cu tipul de gîndire specific acestei omeniri din oricare perioadă istorica a acesteia si din oricare domeniu de activitate umana - istorie , arheologie, matematici, anatomie, medicina, biologie, stiinte neuronale, stiinte cibernetice, ... etc ...; pt că toţi suntem şi am fost străini de Dumnezeu de la Protopărintele umanitaţii Adam  , deci cum am putea să facem binele, sa gindim bine, sa gindim ca Dumnezeu sau in armonie cu EL? întotdeauna au fost încercări inspirate, iluminate,  dar , in  final,  mereu reorientate  fie către noi înşine fie spre idolatrie de orice natura ).
 
Din acelasi motiv exista si dorinta finalizării istoriei acestei omeniri care NU are niciun viitor pe cont propriu ! 
Cine nu vrea sa vadă ca absolut tot ceea  ce au făcut si fac oamenii ( oricit de respectabili si merituosi au fost , cu intentii bune si capacitati iluminate ) - este DOAR NEMINTOŞIE in faţa VIEŢII  ABSOLUTE si inutilitate pură  ... iar Lucifer intrece toată umanitatea din toate timpurile in privinta rezultatelor folosirii Inteligentei  sale ca Dar pe care si el l-a primit de la Tatăl său -  deci cine nu vrea sa vada aceasta inutilitate - se va trezi  amăgit !
Si ce este de facut ?

O VARIANTĂ :

 este ilustrata in Parabola Fiului risipitor unde un Tata cu DOI  FII - nu este cunoscut de catre niciunul din ei:
nici cel ce ramine ascultator acasa cu Tatal si, firesc , nici cel care isi cere drepturile si pleaca in lume, departe de Tatal !
Niciunul nu L-a cunoscut cu adevarat, dar avantajul celui plecat, desfrinat,  a fost că, odata cu INTOARCEREA in relatia cu Tatal său,
 o preţuia cu totul altfel decit atunci cind era acasa, permanent in Faţa Tatălui. Luca 15:
 
Alta varianta:
Sa postim si sa ne rugam ?
Eu asta am facut si fac!
Pentru ca relatia cu Dumnezeu este individuala, personala, intima!
Dovada si rugaciunea urmatoare care mi-a fost inspirata ca o particularizare a rugaciunii Tatal nostru, avind si o mentiune  la aceasta:
 
  ' Dumnezeu -Tatal ceresc NU este proprietatea sau monopolul niciunui grup sau organizatie de oriunde sau oricum ar fi aceasta.
Isus Hristos NU este crestin.
 In plus NU scrie nicaieri in Biblie cum ca EL ar fi spus cum sa se numeasca urmasii Săi, copiii lui Dumnezeu.
EL a spus cum să NU se numească ucenicii Săi - "8. Voi sa nu va numiti Rabi!  Fiindca Unul singur este Invatatorul vostru: Hristos,
si voi toti sunteti frati.
9. Si "Tata" sa nu numiti pe nimeni pe pamant; pentru ca Unul singur este Tatal vostru: Acela care este in ceruri.
10. Sa nu va numiti "Dascali"; caci Unul singur este Dascalul vostru: Hristosul." Matei 23:8-10 '
 
 
Rugaciunea Tatal nostru – particularizata, 
asa cum mi-a trecut prin minte   /15octombrie 2017
 
"Tatăl nostru ceresc,
 
in Numele lui Isus Hristos
îţi multumesc că suntem împreuna in Viată,
inaintea Ta !
 
Sfinţeşte-Ţi Numele Tău
si implineste-Ti vointa Ta
in mintile si corpurile noastre
precum si prin viata sau moartea fiecaruia ;
[ sau altfel spus:
Sfinţeşte-Ţi Numele Tău,
fă cunoscută, descoperă această sfinţenie a Ta ,
descopera-Ti maretia relatiei Tale cu fiintele create de Tine
precum si inaltimea si adincimea puterii Tale nelimitate,
 si nobletea (Autocontrolului) Autoritatii  stapinirii Tale;
şi împlineşte-Ţi voinţa Ta în (cu) minţile şi corpurile noastre precum şi prin modul (stilul, felul,...) în care trăieşte sau moare fiecare dintre noi . ]
 
vină Împărăţia Ta,  si pune capăt astfel istoriei acestei Planete  ca să refaci un Cer nou si un Pamint nou …  unde moartea si răul nu vor mai fi !
 
Aerul cel de fiecare clipă dă-ni-l nouă azi.
 
Şi nu ne lăsa să ne îndepărtăm,
să ne înstrăinăm de Tine!
 
Ci ne eliberează de moarte, din sclavia trupului morţii!
Vindecă-ne, curăţă-ne şi păstrează-ne sigilati
de partea Ta pentru totdeauna!
 
Uneşte ( unteşte ) mintea fiecaruia dintre noi cu lumina cunoaşterii puterii Tale nelimitate
şi fă să strălucească această lumină  a cunoaşterii de Tine pe faţa copiilor Tăi … şi vom fi salvaţi !
 
Unteşte (uneşte şi unge ) mintile noastre  cu lumina Spiritului Vieţii, cu gîndirea Spiritului Tău,
si innoieste-ne gindirea , legaturile neuronale, fizicul fiecaruia din noi printr-o continua intelegere si cunoastere a Vointei Tale pe care TU s-o implinesti deplin in fiecare dupa buna TA placere si
astfel să nu adormim, să nu obosim,  sa nu ne amagim, să nu ne îmbolnăvim,
să nu Te mai dorim – ci să fim treji şi vii inaintea Ta!
 
Îmbracă-ne cu haina faptelor Tale curate, drepte
astfel încît Tu să lucrezi în noi tot ceea ce noi facem
 
Apără-ne cu credincioşia Ta , Te rugăm , şi
 îmbogăţeşte-ne cu încredere deplină în Tine
ca să îndepărtăm astfel prin credinţă orice rău !
 
Căci a Ta este puterea şi înţelepciunea absolute, dintotdeauna şi pentru totdeauna!
In Numele lui Isus Hristos Îţi multumim şi Te-am rugat
Amin!
 
„ 5. Cand va rugati, sa nu fiti ca fatarnicii, carora le place sa se roage stand in picioare in sinagogi si la colturile ulitelor, pentru ca sa fie vazuti de oameni. Adevarat va spun ca si-au luat rasplata.
6. Ci tu, cand te rogi, intra in odaita ta, incuie-ti usa si roaga-te Tatalui tau, care este in ascuns; si Tatal tau, care vede in ascuns, iti va rasplati.
7. Cand va rugati, sa nu bolborositi aceleasi vorbe, ca paganii, carora li se pare ca, daca spun o multime de vorbe, vor fi ascultati.
8. Sa nu va asemanati cu ei; caci Tatal vostru stie de ce aveti trebuinta, mai inainte ca sa-I cereti voi.
9. Iata, dar, cum trebuie sa va rugati:
Tatal nostru
"Tatal nostru care esti in ceruri!
Sfinteasca-se Numele Tau;
10. vie Imparatia Ta;
faca-se voia Ta, precum in cer si pe pamant.
11. Painea noastra cea de toate zilele da-ne-o noua astazi;
12. si ne iarta noua greselile noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri;
13. si nu ne duce in ispita, ci izbaveste-ne de cel rau.
Caci a Ta este Imparatia si puterea si slava in veci. Amin!" Matei 6:5-13 
 
 
ALTĂ VARIANTĂ :

 Ioel 2:17 – 26,27, 28
 
„26. Veti manca si va veti satura, si veti lauda Numele Domnului Dumnezeului vostru care va face minuni cu voi, si poporul Meu niciodata nu va mai fi de ocara!
27. Si   veţi şti ( veţi cunoaşte)  ca Eu sunt in mijlocul lui Israel, ca Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru, si nu este altul afara de Mine. Si poporul Meu niciodata nu va mai fi de ocara.”
Ioel 2:26,27
Ioel 2:17 – 26,27, 28
 
O interpretare a celor scrise in Capitolul 2 din Ioel, inainte de asa-zisa „Ploaie Tirzie” din versetul 28 – mai inainte de aceasta trebuie sa se intimple altceva :CUNOASTEREA lui DUMNEZEU
 
si DUPĂ  aceea “voi turna Duhul MEU peste orice făptură … “
 
Iar cunoasterea are loc dupa ce oamenii IL lauda pe Dumnezeu pt ca “ au mincat si s-au săturat “ ( au primit darurile Cerului , le-au “procesat” adic[ le/au folosit  si “s-au săturat” adică s-au bucurat astfel de rezultatele, beneficiile, avantajele capacităţilor, darurilor  p r i m i t e   si  folosite )
Si     a  p  o  i
Dumnezeu a facut minuni cu fiecare dintre acestia astfel incit ei vor putea sa marturiseasca in Adevar  (cu adevărat) că:
- Dumnezeu este in mijlocul ( in ei ) lor ,
 -  Dumnezeu este Dumnezeul lor  si
  - că NU este ALTUL ca EL !!!!
 
ACUM ne aşteaptă  :
-                      pt rezolvare,  Problema Morţii cu tot cortegiul ei de: suferinţă, durere, boală, sărăcie, mizerie,poluare, ură,…
-                      o noua profesie care chiar are acordul divin:  Judecător de ingeri  (cine isi permite ÎL poate judeca şi pe Judecătorul Suprem! ).
1 Corinteni 6:3
Evrei 1:13
 
-                      avem fiecare de clarificat prezenta necazurilor in viata fiecaruia dintre noi ( intrebari-raspunsuri de pus-dat lui Dumnezeu ! )
 
Dar    c i n e    este dispus pt astfel de activităţi complete, care solicită întreaga fiinţă umană cu perspectiva dezvoltării acestora şi in viaţa viitoare, pe Noul Pămînt ????
Acum si aici, noi ne incurcăm în legături neuronale, care mai de care  mai întortocheate, ale asa-zisei capacitati cognitive ale celor care n-au ce face cu memoria si darurile lor intelectuale ! 
În timp ce Dumnezeu nu are oameni!!
 
 
Sa va fie cu adevarat bine intotdeauna!
Sa va bucurati de Cel ce este Adevarul si Viata!
Şi nu uitaţi de dvs înşivă, să alegeţi în viaţa cotidiană
doar … ce trece dincolo de moarte!
Cu respect,
Domnisoara Denisa Cristofil http://www.deniss.com.ro
 
 
Ca toti sa  fie una !
UNA in Spiritul lui Dumnezeu si judecata!  
https://youtu.be/2bDht8GyOio?t=1s  - Ca toti sa fie una !
 
Aceeasi Veste Buna dintotdeauna si pt totdeauna:
Spiritul Dumnezeului Cel Viu si Personal  ma salveaza, ma elibereaza, ma apără, ma înviază din moarte şi
 NU sîngele (care simbolizeaza sau reprezinta  viata ) unui corp, trup pamintesc  sau  cu atit mai putin moartea CUIVA !   Astfel:
-              In Levitic 17:11 “11. Caci viata trupului este in sange. Vi l-am dat ca sa-l puneti pe altar, ca sa slujeasca de ispasire pentru sufletele voastre, caci     p r i n     v i  a t a     d i n    el      face sangele ispasire.” – VIATA  din singele vietăţii ucisă in Sanctuarul pamintesc ( Templul din Ierusalim) făcea  ispasire https://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/levitic/17/ ;
 
-              In Matei 26: 26-28 …….. “28. caci acesta este sangele Meu,     s a n g e l e        L e g a m a n t u l u i     celui   n o u   ,   care se varsa pentru multi, spre iertarea pacatelor.” – VIATA din singele  Legamintului Celui Nou  mintuieste, salveaza, reface natura divino-umana in OM  https://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/matei/26/  ;
 
-              In Apocalipsa 12:11  “11. Ei l-au biruit prin   
 s a n g el e    M i e l u l u i      si prin cuvantul   credintei marturisirii lor, si nu si-au iubit viata chiar pana la moarte.” – VIATA din singele Mielului biruieste răul  https://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/apocalipsa/12/   
 
NU moartea !! Moartea lui Isus Hristos NU poate fi in acelasi timp si crima si jertfa sau sacrificiu !
 
In cazul lui Hristos  - EL a  fost ucis de Lucifer in anul 31 d.Hr.  moment in care Hristos, pe Cruce,  a pronuntat  sentinta  divina :  “S-a sfirsit !” -  Sentinta  prin care este anulata definitiv  si pt totdeauna autoritatea fals-cistigata in Eden  de catre ex-heruvimul Lucifer asupra intregului Pamint si asupra  oamenilor  .
Iar prin aceasta crimă  Lucifer  practic si-a semnat singur aceasta Sentinta de condamnare la disparitie definitiva . Deci pt aceasta crima a fost judecat !
In caz contrar – crima lui n-ar mai fi crima ! – pt ca aceeasi moarte a Aceleiasi Persoane nu poate fi in acelasi timp si sacrificiu si crima !
 
Deci, Vestea Buna :     “Hristos in noi – Nadejdea slavei ! 
 
Coloseni 1: 26 – 28   ” 26. Vreau sa zic: taina tinuta ascunsa din vesnicii si in toate veacurile, dar descoperita acum sfintilor Lui, 27. carora Dumnezeu a voit sa le faca cunoscut care este bogatia slavei tainei acesteia intre Neamuri, si anume:
H r i s t o s     in voi,  na d e j d e a       sl a v e i!”
 
Osea 6:6          „6. Caci bunatate voiesc, nu jertfe, si cunostinta de Dumnezeu, mai mult decat arderi de tot!”
 
Romani 8:2       ” 2. In adevar, legea   D u h u l u i   de viata in Hristos Isus m-a izbavit de legea pacatului si a mortii.”
 
2 Corinteni 3:17  ” 17. Caci Domnul este    D u h u l   ;   si    u n d  e    este    D u  h u l   Domnului, acolo este slobozenia (libertatea).”
 
Sa va fie bine cu Spiritul lui Dumnezeu !
Cu respect,
Domnisoara Denisa Cristofil www.deniss.com.ro
 
 
UNA  in Spiritul lui Hristos ! UNA  - familia paminteasca cu familia din Cer !
 
„26. Vreau sa zic: taina tinuta ascunsa din vesnicii si in toate veacurile, dar descoperita acum sfintilor Lui,
27. carora Dumnezeu a voit sa le faca cunoscut care este bogatia slavei tainei acesteia intre Neamuri, si anume:
H r i s t o s     in voi,      n ă d e j d e a      s l a v e i !! ”
 
Neprihanirea lui Hristos este pt cei cu care Hristos incheie o Logodna :
 
Biblia OSEA 2:19,20
„19. Te voi logodi cu Mine pentru totdeauna; te voi logodi cu Mine prin neprihanire, judecata, mare bunatate si indurare;
20. te voi logodi cu Mine prin credinciosie si vei cunoaste pe Domnul! ”
 
-              Elementele Relatiei sunt : Judecata, Puritatea si Credinciosia !
Aceste Elemente de unire a divinului cu omenescul se regasesc si
 in Efeseni 6:14-17
„14. Stati gata, dar, avand mijlocul incins cu adevarul, imbracati cu platosa neprihanirii,
15. avand picioarele incaltate cu ravna Evangheliei pacii.
16. Pe deasupra tuturor acestora, luati scutul credintei, cu care veti putea stinge toate sagetile arzatoare ale celui rau.
17. Luati si coiful mantuirii si sabia Duhului, care este Cuvantul lui Dumnezeu. ” https://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/efeseni/6/   
 
precum si in simbolistica din Apocalipsa 3:18 
„te sfatuiesc sa cumperi de la Mine aur curatat prin foc, ca sa te imbogatesti; si haine albe, ca sa te imbraci cu ele si sa nu ti se vada rusinea goliciunii tale; si doctorie pentru ochi, ca sa-ti ungi ochii si sa vezi.” https://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/apocalipsa/3/     
 

 
Sa va fie bine …
trăind UNA cu Dumnezeul dvs, 
mergînd continuu „De mînă” şi 
„La pas (în ritm, viteză, … ) cu EL !

 
 
The  Lord’s  Prayer – particularized
/Oct. 15, 2017
Our heavenly Father,
in the Name of Jesus Christ
I  thank You for being together, alive, before You!
Hallowed be Thy Name and Thy will be done in our minds and bodies
as in our lives and deaths;
Make known Thy holiness by how we live or we die.
Thy kingdom come and thus put an end to the history of this Planet,
to make a new heaven and a new earth… where death and evil will be no more!
Give us today the air we need every moment.
Leave us not to depart from Thee, to be estranged from You!
Deliver us from death, from the slavery of the body of death!
Heal us, cleanse us and keep us on Your side forever!
 
Unite the mind of each one of us with
 the light of the knowledge of Your unlimited power and
 may this light shine on the face of Your children… and we shall be saved!
Unite and anoint our minds with the light of the Spirit of Life,
 with the mind of the Holy Spirit,
so that we will not fall asleep, not get tired, not get sick, 
not want to depart from You –
but to be awake and alive before You!
 
Clothe us with the raiment of Your good, just deeds,
 so that You can fulfill in us all that we shall do!
Protect us with Your faithfulness, we ask
and enrich us with a full confidence in You,
so that, by faith, we can depart every evil through faith!
 
For Thine is the absolute power and wisdom, always and forever!
In the Name of Jesus Christ, we asked You and we thank You. Amen!
Gospel of Matthew, chapter 6:5-13   
 
 
DE CE ARE NEVOIE UN OM SA TRAIASCA?
 
 
DE  ADEVAR  ABSOLUT =
 = DUMNEZEU VIU  SI PERSONAL , UN DUMNEZEU AL VIETII SI INVIERII,  CREATOR SUPREM AL VIETII SI JUDECATOR ABSOLUT AL TUTUROR, CARE A FOST UCIS IN PERSOANA FIULUI SAU ISUS HRISTOS , A INVIAT SI VA REVENI ! 
SI CARE ARE ULTIMUL CUVINT !
 
Existenta Vietii si imposibilitatea OMULUI de a rezolva Problema mortii sunt suficiente motive pt a ne exercita credinta intr-un Dumnezeu Personal, al Vietii si Invierii. De aici rezulta nevoia de SEPARARE spirituala prin Legea Spiritului  in care a trait Hristos, prin Cuvintul Spiritului lui Dumnezeu:

" Oare din aceeasi vînă a izvorului ţîşneşte şi apa dulce şi apa amară "  Iacov 3:11  
 
Iar fizic vorbind, intre zi si noapte nu exista nici zid de despartire nici conflict, nici intelegere, ci fiecare are drumul ei, fara nicio legatura intre ele !  
 Separare rezultată  in urma alegerii fiecaruia!
 Fiecare ramine cu ce-a ales!

SI  DE :
1.    AER    curat, bine oxigenat (cu miscare fizica in AER )
2.    APA    buna de baut,  pura dpdv microbiologic (si curatare , purificare )
3.    Alimente    (naturale , sanatoase, complete, corect combinate, adecvate tipului de efort depus de fiecare in viata zilnica) folosite ca sursa de energie si nu pentru Design culinaro-gustativ
4.    Adapost      sanatos, bine igienizat, sigur  ( cu sau fără Transport, Deplasare )
5.    Aparare     totala, completa (cu sau fără  Comunicare , Relaţionare )(de la virusi , bacterii pina la factori naturali devastatori sau crimele semenilor )
 
PRECIZARE :
Toate cele cel putin CINCI elemente ( cu sau fără cele inca şaseelemente: miscare fizica, purificare, deplasare, transport, comunicare, relationare ) pe care le-am enumerat  in scopul stabilirii factorilor fizici necesari unui OM pt. a trai aici si acum, pe aceasta Planeta a mortii, TREBUIE sa  existe:
 -   impreuna
 -   in acelasi timp ( concomitent) si
 -   in mod continuu, neintrerupt, permanent !!!!
 
Pentru un OM  - aceasta este IMPOSIBIL de realizat ! 
 Si totusi  … !
Ce-i trebuie  cu adevărat   unui  OM  ca să trăiască ?


 
“Omul  nu trăieşte numai cu pîine (alimente , aer, apa, adăpost, apărare totală)
ci cu orice Cuvînt care iese din gura Spiritului lui Dumnezeu.”
 
De aceea carnea ( fizicul, geneticul, biologicul  şi tot ce poate realiza   acesta ) nu foloseste la nimic ( decit la moarte ! )
 pentru că 
d o a r  Spiritul lui Dumnezeu 
este Cel care dă viata.
 
 
Si cuvintele pe care le spune Dumnezeu – 
sunt  Spirit si Viata !      
(Matei 4:4;     Ioan 6:63 ). 
 
“ Dumnezeu este Duh si unde este Spiritul lui Dumnezeu – acolo este libertatea” – 2 Corinteni 3:17,18 
“ Veti cunoaste Adevarul si Adevarul vă va face liberi “ – Ioan 8:32         
“ Sfinţeşte-i prin Adevărul Tău, Cuvintul Tău este Adevărul !” – Ioan 17:17
“ Legea Spiritului in care a trăit Hristos m-a salvat de legea morţii” – 
Romani 8:2
 
Cuvîntul Spiritului lui Dumnezeu este Adevărul care
 mă sfinţeşte şi mă eliberează din moarte;
 
Adevărul este Spiritul şi Viaţa lui Dumnezeu.
“ Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa ! “ – Ioan 14:6https://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/ioan/14/
 
 
Daca nu ai  pentru CINE  muri nu ai nici pentru CINE trăi !

„Cine vrea sa-si scape viata – oricum o pierde ; cine o pierde pt Dumnezeu si vointa Sa – o va cistiga!”
 
VOI  MURI :
 
Pentru Numele lui Dumnezeu, -
Un Dumnezeu Viu si Personal, Creator Suprem al Vietii si
Judecator Absolut al tuturor care Are Ultimul Cuvint!

 Pentru sfîrşitul tuturor profeţiilor  -  
Pe care Dumnezeu le-a transmis alesilor săi pe tot parcursul istoriei umanităţii.

Pentru sfîrşitul istoriei omenirii - 
De pe această planetă Pămînt îmbibată cu sîngele tuturor oamenilor 

Pentru un Cer nou şi un Pamînt nou creat exclusiv de Dumnezeu  - Unde moartea şi răul nu vor mai fi ! 
    
Mai bine sa mor “pe mina lui Dumnezeu”  decît  “în mîinile oamenilor” ! –              
 1 Cronici 21:13 
 
Dumnezeu traieste si continua lucrarea LUI inceputa cu mine !
De aceea moartea mea NU este si sfirsitul meu !! 
Isaia 30 :15 
Isaia 26:20, 21 
 
 
  Voi pleca in Concediu de Odihna Eterna !
 
ALEGE  ceea ce iti face bine cu adevarat tie insuti si care nu-ti poate fi luat de catre nimeni ( de catre nicio fiinta sau entitate, prin niciun mijloc);
ALEGE ceea CE RAMINE si trece dincolo de moarte !!
 
Sa va bucurati deplin de Cel ce ESTE , ...  de Cel ce este Adevarul si Viata ! 


-          Idei ale oamenilor păgîni de inspiraţie luciferică
 
1.       Dumnezeu Se retrage de la creatura înstrăinată.
2.       Viata este ( ca un ) sistem.
3.       Devenirea  ( creaturii) ca Dumnezeu.
4.       Isus Hristos  = două entităţi = OM şi Dumnezeu. 


 
1.   În lumina crimei de pe Calvar, ÎNSUŞI  CREATORUL - Dumnezeu Fiul ÎNTRUPAT -  A STAT LÎNGĂ ISRAELIŢI  PÎNĂ CÎND A FOST UCIS DE CĂTRE ACEŞTIA la Decizia lui Lucifer !                                      
  EL, ca Dumnezeul-Creator,   a luat asupra LUI natura omului deci NU S-a intrupat într-un OM  CI A Luat Natura Omului, NATURA UMANĂ, de ŢĂRÎNĂ ,asupra LUI , EL continuînd să rămînă Dumnezeu-Creatorul tuturor natură în care a gustat moartea a doua , şi apoi a  înviat!                                                                                                                        Dar atitudinea oamenilor răi cît şi momentul pînă la care este valabil Harul --- sunt aceleaşi !  Si cred că asa procedează cu fiecare fiintă umană şi în prezent, adică "limita maximă" a harului pt fiecare, este acum, ca şi atunci, la Golgota, UCIDEREA lui Dumnezeu  de către omul respectiv! ( şi fireşte , cu distrugerea mijloacelor, ajutoarelor folosite de către Dumnezeu la salvarea acelui om)  .                                                              
 Iar Lucifer , în Ceruri, NU putea să-şi ucidă Creatorul, decît cînd Acesta Şi-a luat Haina de ţărînă, Haina LUI de lucru prin care să acopere strălucirea Persoanei SALE ca DumnezeuCreator, UNA cu Tatăl din eternitate . Dar Dumnezeu odată mort , NU poate rămîne mort ci , aşa cum a arătat în urmă cu două mii de ani, EL ÎNVIAZĂ !!!!    IOAN 10:17,18 
"17. Tatal Ma iubeste, pentru ca Imi dau viata, ca iarasi s-o iau.
18. Nimeni nu Mi-o ia cu sila, ci o dau Eu de la Mine. Am putere
s-o dau si am putere s-o iau iarasi: aceasta este porunca pe care am primit-o de la Tatal Meu."  
sau din HLL, Capitolul 81 "A inviat Domnul" 
"  Numai Acela care este una cu Dumnezeu putea să spună: “Am puterea să-Mi dau viața, și am putere să o iau din nou”.
https://m.egwwritings.org/ro/book/2000.3754#3779                                                                                        
  LĂUDAT SĂ FIE pt eternitate Dumnezeu Tatăl şi Dumnezeu Fiul-Creator !!  
2.   Viata nu este sistem,  cu atit mai putin Creatorul ei!  Creatorul NU era in Chivot , si EL NU Se identifică cu instrumentele pe care EL le foloseste să ne atragă la Sine !
           Deci Dumnezeu NU ESTE 
          << o SuperConstiinta ( un SuperComputer) de care sunt conectate creaturile prin Duhul (   = o Magistrala informationala , de Comunicatii ) , creaturi in care să fie instalat un sistem de operare!
Iar cind Lucifer a produs "ruptura" Marelui Sistem de Creaturi - Cel care a creat sistemul S-a pus la "spartură" ca să nu se prăbuşească acel Sistem si astfel a murit definitiv, ca sa putem exista noi " intr-un SISTEM" .>>

3.   Creaturile , oricare ar fi acestea, nu vor deveni vreodată dumnezei ( cum se foloseşte uneori ilustraţia cu Oglinda spartă : bucăţile de Oglindă ramase sunt identice cu Oglinda intreagă, avind exact aceleasi caracteristici) Aceasta fiind o teorie folosită printre esoterişti care se cred insuşi dumnezeu, tocmai din credinta că daca dumnezeu locuieste in creatura sa atunci fiecare creatură este dumnezeu insusi! DAR , in cazul Divinităţii locuind în om – Aceasta nu îl depersonalizează pe om, nu vorbeşte in locul acestuia, şi nu-l transformă într-un „dumnezeu”!

4.   Isus Hristos NU a fost alcătuit din două persoane: OMUL si DUMNEZEU ! Ci , … Creatorul tuturor , Dumnezeu-Fiul, UNA cu Tatăl ceresc din eternitate, Şi-a luat o Haină de lucru, o Haină de ţărînă, natura umană de ţărînă asupra SA ca să acopere strălucirea Dumnezeirii Sale iar oamenii să-L poată privi şi să NU moară ! EL a continuat sa fie Dumnezeu-Fiul dar care S-a supus Legii naturii degradate. DAR EL ÎNSUŞI S-a supus în natura de ţărînă pe care o luase asupra LUI, …  NU altcineva (un OM) !                                                                                              
 Si asta înseamnă că ne spune, in această natură de ţărînă :  „ Fiţi sfinţi! Aşa cum şi Eu sunt sfînt!”  tocmai pentru ca EL ne sfinteşte cu prezenţa LUI !
Si de aici apare si claritatea in privinta CUI a fost ucis la Golgota!
Sau CINE a murit atunci: omul sau Dumnezeu,  si de  care moarte ??Prima sau a doua ????
Daca acceptam ca Isus nu a fost din doua Persoane – clar că EL – adica INSUSI Dumnezeu –Fiul  a gustat moartea a doua, în natura de ţărînă degradată, adica in locul omului supus mortii , in urma propriei sale alegeri din Eden! DAR atentie! … asta s-a intimplat pt că a fost ucis la decizia lui Lucifer! Hristos nu venise in această lume ca să moară ci din contră s-o salveze , s-o regenereze , să altoiască o altă natură spirituală in natura aceasta degradată, descoperindu-L pe Tatăl LUI -- omului  înstrăinat --  ca fiind şi Tatăl nostru!
 
 
Cu credinta că aceste idei pe care mi le-am lămurit azi, 20 august 2019, in urma rugaciunii cu post si gindire profundă asupra acestor subiecte, vă vor ajuta şi pe dvs. , in mod individual, sa întelegeti şi să cunoasteti deplin vointa lui Dumnezeu, cea bună, plăcută si perfectă, din orice loc si situatie,  de oricînd  ... 
 va mulţumesc anticipat!
 
Va doresc să fiţi întăriţi de puterea faptelor pe care Dumnezeu să le împlinească după buna Sa plăcere în fiecare dintre dvs.!
Iar dvs văzînd minunile faptelor Lui – să ştiti astfel că El este cu dvs., ca EL ESTE …, că EL este Dumnezeul dvs. şi NU este ALTUL ca EL !
Si după ce aveti această cunoastere a LUI să primiţi Spiritul şi darurile Sale, ca să-L marturisiţi pentru a incheia istoria acestei Planete Pamînt iar Dumnezeu să poată crea un Cer nou si un Pamînt nou, unde moartea şi răul nu vor mai fi !!!!  

IOEL 2:26-28
“26. Veti manca si va veti satura, si veti lauda Numele Domnului Dumnezeului vostru care va face minuni cu voi,  si poporul Meu niciodata nu va mai fi de ocara!
27. Si veti sti ca Eu sunt in mijlocul lui Israel, ca Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru, si nu este altul afara de Mine. Si poporul Meu niciodata nu va mai fi de ocara.
28. Dupa aceea voi turna Duhul Meu peste orice faptura; fiii si fiicele voastre vor proroci, batranii vostri vor visa vise, si tinerii vostri vor avea vedenii.”  
 
           
Si veţi şti că EU SUNT …. ……………….. 
Şi DUPĂ aceea voi turna Duhul Meu peste orice făptură ……..!
 
Să vă fie cu adevarat bine intotdeauna cu Spiritul Adevarului !
 
Cu respect,
Domnisoara Denisa Cristofil
www.deniss.com.ro