START MENUPrezentareRevelationPhotoIdee ExtremeExpuneriCartea DialoguluiCapitolul 1Capitolele 2-8Capitolul 9Capitolul 10Capitolele 11-15Capitolele 16-17Capitolul 18Capitolul 19Capitolul 20OMULContact
Toate drepturile rezervate © deniss.com.ro

<== Capitolul 10 = Ce te leaga de Dumnezeu ?  

==>          


(Avind in vedere ca suntem complet straini de Dumnezeu si unul fata de celalalt !) 

Motivul tau este cumva ( ? ) :

1. dorinta de a trai si constientizarea disparitiei tale prin moarte ==> vrei sa traiesti , NU sa mori  ==> vrei VIATA, darurile dar NU pe Creatorul Vietii, pe Datator !    

SAU

 2.unirea in si cu Dumnezeu prin Spiritul Cuvintului Adevarului Sau. Prin ceea ce Dumnezeu pune ( influenteaza) in mintea, gindirea ta si care creste, se dezvolta intr-o viata spirituala creata din Cuvint si Spirit  prin aceasta tu  vei ramine in Dumnezeu iar cresterea are loc primind si implinind vointa divina prin relatia directa  spirituala cu EL. O astfel de viata spirituala launtrica a OMULUI se va mentine pentru eternitate chiar si dupa ce Dumnezeu va distruge (va abroga ) toate Legile naturale de aici si acum cu toata structura acestei materii planetare si va reaseza, va reinnoi totul cu alte conduite si structuri nemuritoare. Atunci va ramine ceea ce s-a creat in OM aici si acum prin unirea (legarea ) cu EL in Spiritul LUI, avind in vedere ca Dumnezeu este Spirit-barbat si deci carnea si singele OMULUI  nu pot fi legate de Spirit ( carnea si singele ar putea fi instrumente de executare  a vointei divine dar nu se pot contopi, uni cu Spiritul !).          "Caci Imparatia  lui Dumnezeu nu este mincare si bautura, ci neprihanire ( puritate, sinceritate, simplitate, dreptate, autenticitate),  pace si bucurie in Spiritul Sfint ".   "... ... nu poate carnea si singele sa mosteneasca  Imparatia lui Dumnezeu; iar putrezirea nu poate mosteni neputrezirea ".            ( Scripturi = Biblia , Romani la Capitol 14 verset 17  , respectiv 1Corinteni 15 : 50)             (  www.ebible.ro )                                                   
 Dumnezeu ti-ar putea spune in modul urmator :
   " - Eu sunt Spirit deci te poti lega de MINE doar prin Spiritul MEU care actioneaza asupra ta  si care va crea ( va altoi ) in tine  o alta viata spirituala din Cuvint si Spirit ". "Duhul este Acela care da viata, carnea si singele nu folosesc la nimic; cuvintele pe care vi le-am spus EU sunt Duh si viata . "      "Si EU voi ruga pe Tatal  si  EL va va da un Alt Mingiietor, care sa ramina cu voi in veac; si anume Duhul adevarului, pe care lumea nu-L poate primi, pentru ca nu-L vede si  nu-L cunoaste; dar voi IL cunoasteti pentru ca va ramine cu voi si va fi in voi ."                                    
 "Totusi va spun adevarul: va este de folos sa MA duc la Tatal ; caci daca nu MA duc EU , Mingiietorul nu va veni la voi; dar daca MA duc  vi-L voi trimite.  Si cind va veni EL va dovedi lumea vinovata in ce priveste pacatul, neprihanirea si judecata .                  
  •  In ce priveste pacatul: - fiindca ei nu cred in MINE 

  •  in ce priveste  neprihanirea: - fiindca MA duc la Tatal si nu MA veti mai vedea (absenta fizica a CELUI care ofera neprihanirea si concomitent existenta fizica a INLOCUITORULUI SAU pe aceasta Planeta si anume Spiritul Cuvintului Adevarului , Mingiietorul ) ; 
  •  in ce priveste judecata : - fiindca stapinitorul  lumii acesteia este judecat  ( conform Sentintei Divine Definitive si IREVOCABILE :  " S-a sfirsit ! " - din anul 31 d.Hr., pronuntata in momentul crucificarii Sale de Insusi Dumnezeu intrupat in Hristos, Sentinta prin care este anulata definitiv si pentru totdeauna autoritatea fals-cistigata de catre ex-Heruvimul  Lucifer asupra intregului Pamint si a oamenilor ).   (Scripturi = Biblia ,  Evanghelia lui Ioan la Capitol 6 verset  63 , respectiv Capitol 14 : 16,17  precum si Capitol 16: 7, 8, 9, 10, 11 )      ( www.ebible.ro
Spre deosebire de viata biologica, initiala  care a fost creata din pamint ( singe ) si apa( Cuvint ) aceasta a doua viata de natura spirituala este creata din Cuvint (apa) si Spirit  si iti innoieste astfel  gindirea, mintea care prin exercitare             ( utilizare ) va avea capacitatea (puterea) de a deosebi binele si raul, de a deosebi bine vointa lui Dumnezeu, cea buna, placuta, perfecta (desavirsita, deplina) . " Sa nu va potriviti chipului veacului acestuia, ci sa va transformati prin innoirea mintii voastre, ca sa puteti deosebi bine voia lui Dumnezeu: cea buna, placuta si desavirsita". "Dar hrana tare este pentru oamenii mari,  pentru cei a caror judecata s-a deprins , prin intrebuintare ( utilizare ), sa deosebeasca binele si raul ".  ( Scripturi=Biblia,  Romani la Capitol 12 verset 2 respectiv Evrei 5 : 14 )  ( www.ebible.ro  ). 
Prezenta INLOCUITORULUI SAU pe aceasta Planeta,  acum si aici, care realizeaza aceasta transformare (altoire) a unei vieti spirituale autentice - este dovada existentei fizice a lui Dumnezeu.  INLOCUITORUL SAU  Spiritul  Sfint  lucreaza in si cu oamenii promovind , stabilind dreptatea si ordinea lui Dumnezeu aici si acum ( Imparatia Sa  spirituala ! ).
De asemenea  ofera re-descoperirea uluitoare a unei realitati absolute legata de libertatea totala a OMULUI, si anume :  Sentinta Divina Definitiva si IREVOCABILA: " -  S-a sfirsit !"  - din anul 31 d.Hr., pronuntata in momentul crucificarii Sale de Insusi Dumnezeu intrupat in Hristos , Sentinta prin care este anulata definitiv si pentru totdeauna autoritatea fals-cistigata de catre ex-Heruvimul  Lucifer asupra intregului Pamint si a oamenilor.        
       Sentinta Divina este pusa in aplicare de doua mii de ani in si cu fiecare OM care, prin credinta, accepta activitatea INLOCUITORULUI  lui Dumnezeu pe Pamint , mod in care Autoritatea divina este restabilita acum si inca de aici de pe aceasta Planeta care va fi distrusa si curatata iar toate Legile ei vor fi abrogate pentru a face loc   noii creatii .                               
      Dar aceasta Sentinta Divina Definitiva va fi pusa in aplicare in totalitate, adlitteram,  de catre chiar Insusi Judecatorul Absolut al tuturor, Cel care a dat-o in anul 31 d.Hr. , numai in momentul finalizarii istoriei acestei omeniri si  eradicarii definitive si pentru totdeauna a raului si mortii -  adica odata cu revenirea Hristosului si Marelui Sau Preot.