START MENUPrezentareRevelationPhotoIdee ExtremeExpuneriCartea DialoguluiCapitolul 1Capitolele 2-8Capitolul 9Capitolul 10Capitolele 11-15Capitolele 16-17Capitolul 18Capitolul 19Capitolul 20OMULContact
Toate drepturile rezervate © deniss.com.ro
<== Capitolul 16 = Atotsuficienta lui Dumnezeu Duh-barbat ==>

Refuz sa cred ca Dumnezeu nu-Si este Siesi Atotsuficient si ca nu poate sa traiasca si exclusiv pentru Sine fara a trai pentru fiintele create de El. Depinde de fiecare cit de bine cunoaste pe Dumnezeu pentru a exprima sau a intelege asemenea afirmatii . Eu imi permit! Doar este scris: "Cel drept va trai prin credinta !" (conform Scripturii din Habacuc 2:4 sau Evrei 10: 37, 38 )


<== Capitolul 17 = Lasa-L pe Dumnezeu ! ==>

Permite-I lui Dumnezeu sa-Si descopere  (arate ) puterea LUI in si prin tine, tu fiind  -    (o bucata de pamint lipsita de orice putere si aflata in orice nevoi sau suferinte, aflata sub actiunea oricaror factori viciati, in orice loc si in orice moment aflata in fata mortii )  - un muritor  prin care viata Lui  ar putea straluci, s-ar putea vedea .  " Urmeaza-MA !"  ;    "Indrazneste, EU am biruit lumea ! "; " EU am fost mort si iata ca sunt viu !"  " ... Iti mai lipseste un lucru: ...  da tot ce ai si apoi vino si urmeaza- MA!"  "V-am spus aceste lucruri ca sa aveti pace in MINE. In lume veti avea necazuri, dar indrazniti, EU am biruit lumea!"  " ... EU sunt Cel Viu . Am fost mort, si iata ca sunt viu pentru totdeauna. ..." .   (Scripturi=Biblia, Evanghelia lui Luca la Capitol 18 verset 22 respectiv Evanghelia lui Ioan 16:33  precum si  Apocalipsa 1: 17,18 ).

Controleaza-ti maniera in care faci ceea ce faci pentru ca EL  sa SE descopere si mai pregnant ca Atotsuficient in TOT ce faci si sa-L poti astfel  vedea lucrind impreuna cu tine la executarea            (implinirea, materializarea ) vointei divine de refacere a OMULUI dupa asemanarea si chipul LUI doar prin Spiritul SAU . Daca iti vei controla maniera ( modul, stilul ) in care Lumina Vietii straluceste ( este exprimata, oferita, primita si data, ... ) prin corpul tau ( caracterul, vointa, gindirea, simtirea ) vei avea mai multe beneficii ( rezultate,  'roade' ) din activitatea ta de a fi Lumina ! 

 "Ochiul este lumina trupului. Daca ochiul tau este sanatos, tot trupul tau va fi plin de lumina; dar daca ochiul tau este rau, tot trupul tau va fi plin de intuneric ... " ( Scripturi=Biblia, Evanghelia lui Matei la Capitol 6 versete 22 , 23 ) .  Modul si mijlocul       ( ochiul ) de primire-predare (percepere-daruire ) a Luminii (a Vietii)  determina rezultatele actiunii tale.