Pentru o experienţă completă de navigare, te rugăm să activezi JavaScript în browserul Web.
START MENUPrezentareRevelationPhotoIdee ExtremeExpuneriCartea DialoguluiCapitolul 1Capitolele 2-8Capitolul 9Capitolul 10Capitolele 11-15Capitolele 16-17Capitolul 18Capitolul 19Capitolul 20OMULContact
Toate drepturile rezervate © deniss.com.ro
    
OMUL 

= creat cu Drept c o n d i t i o n a t la Viata prin Dreptul de A ALEGE intre doua Decizii ale lui
Dumnezeu: 
 • " Maninca din toti pomii, cu exceptia Celui al Cunostintei Raului, si vei trai !" SI 
 • " Nu minca din Pomul Cunostintei Raului , caci vei muri ! " 
 Parintele umanitatii, Adam, si-a ales Sentinta condamnarii 
la moarte in urma inselaciunii lui Lucifer. 

 = nascut (ulterior, noi, urmasii lui Adam) sub Sentinta de Condamnare la moarte pe care si-a ales-o Adam si ne-a transmis-o noua genetic si moral! 


OMUL, in prezent, nu se naste cu drept la viata ci cu DREPTUL DE A ALEGE Viata oferit exclusiv ca a doua sansa OMULUI prin interventia lui Isus Hristos in istoria omenirii. Asa-zisa viata de aici si acum , in realitate nu este Viata ci este ca o Anticamera pt adevarata Viata; ca un timp de proba oferit exclusiv pt A ALEGE Viata adevarata sau moartea.
Faptul ca inca se mai nasc copii – acestia condamnati din nastere la moarte – vor putea alege pt ei insisi Viata adevarata sau moartea din momentul in care li se va defini, dezvolta propria lor vointa, capacitate volitiva moment de la care acesti copii vor raspunde deplin, ei singuri, in fata lui Dumnezeu si a oamenilor pt gindurile si faptele lor. Pina atunci , parintii lor hotarasc in totalitate pt ei. Iar acesti parinti i-au putut concepe si naste tocmai datorita dreptului de A ALEGE ulterior VIATA adevarata – drept oferit de Hristos!


Alte drepturi la viata NU EXISTA ! Deoarece Proto-Parintele umanitatii (Adam ) le-a pierdut si i-au fost luate prin inselaciune de catre ingerul cazut din drepturile sale - Lucifer, care si-a insusit intreaga aceasta Planeta Pamint cu toate bunurile ce le contine , precum si drepturile oferite initial Proto-Parintelui omenirii. Aceasta pierdere a dreptului initial la Viata s-a transmis tuturor urmasilor lui in mod genetic si moral si este motivul pt care si noi, cei de azi , inca mai murim pina cind Isus Hristos va reveni sa incheie istoria acestei umanitati!
Toate acestea vor fi restituite doar celor care IL vor accepta pe Recuperatorul, Rascumparatorul, Salvatorul, Judecatorul Absolut al tuturor, etc. .... = ISUS HRISTOS care va reveni sa re-aseze un Pamint nou si un Cer nou in care moartea si raul nu vor mai fi. Aceasta este perspectiva oferita prin Viata lui Isus Hristos !
Sa nu uitam ca putem accesa o viata viitoare fizica nemuritoare numai prin EL si o putem pierde doar prin alegerea noastra!
Pt cine nu crede acum – se va convinge la finalul istoriei acestei lumi.
Atunci nu se mai pot schimba deciziile noastre ! De aceea este corect si benefic pt noi insine, pt fiecare, sa caute, sa studieze ACUM tot ce se poate in privinta posibilitatii accesarii Vietii adevarate, Vietii fizice nemuritoare viitoare pt ca nu avem niciun fel de drept la Viata , la modul cel mai realist - https://egwwritings.org/?ref=ro_HLL.18&para=2000.2 , http://ellenwhite.ro/resurse/carti-ellen-white-pdf/ .


Astfel -"Fiindca plata pacatului este moartea, dar darul fara plata al lui Dumnezeu este viata vesnica in Isus Hristos, Domnul nostru." http://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/romani/6/23/#23 si pt ca - "La inceput era Cuvantul, si Cuvantul era cu Dumnezeu, si Cuvantul era Dumnezeu... IN EL era viata, si viata era lumina oamenilor." http://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/ioan/1/ , … deci VIATA NU este in noi, OAMENII, care suntem condamnati la moarte ( NU poti fi in acelasi timp si condamnat la moarte si 'condamnat' - sau cu drept - la viata) ci asa cum este scris in cartea Deuteronom : http://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/deuteronom/30/19/#19

" Iau azi cerul si pamantul martori impotriva voastra ca ti-am pus inainte viata si moartea, binecuvantarea si blestemul. ALEGE VIATA, ca sa traiesti, tu si samanta ta,
20. iubind pe Domnul Dumnezeul tau, ascultand de glasul Lui si lipindu-te de El: caci de aceasta atarna viata ta si lungimea zilelor tale, "

Pentru documentare in plus cititi in Romani capitolul 5 : http://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/romani/5/12/#12 unde se explica destul de clar, pt oamenii sinceri, ca traim, chiar si viata aceasta de aici si acum, exclusiv datorita INLOCUITORULUI nostru Isus Hristos – Om si Dumnezeu in acelasi timp – deoarece noi, oamenii , din cauza Proto-parintelui umanitatii ( Adam) care a gresit, a platit cu viata sa acea greseala, si a transmis-o tuturor urmasilor sai ( generatiile urmatoare, pina la noi, cei de azi) ,   
  NU mai avem drept la viata ci doar prin INLOCUIREA oferita de Isus Hristos . Acesta, pt cine IL alege prin credinta, altoieste in viata aceasta degradata, supusa mortii , o alta natura, spirituala care va creste, precum altoiul in port-altoi, si se va dezvolta spre viata eterna prin cunoasterea Dumnezeului Celui Viu si Personal . EL va reveni sa re-aseze un Pamint nou si un Cer nou in care moartea si raul nu vor mai fi. Aceasta este perspectiva oferita prin Viata lui Isus Hristos !
Sa nu uitam ca putem accesa o viata viitoare fizica nemuritoare numai prin EL si o putem pierde doar prin alegerea noastra! https://egwwritings.org/?ref=ro_HLL.18&para=2000.2

”12. De aceea, dupa cum printr-un singur om a intrat pacatul in lume, si prin pacat a intrat moartea, si astfel moartea a trecut asupra tuturor oamenilor, din pricina ca toti au pacatuit… …… 17. Daca deci prin greseala unuia singur ( Adam ), moartea a domnit prin el singur, cu mult mai mult cei ce primesc, in toata plinatatea, harul si darul neprihanirii, vor domni in viata prin acel Unul singur, care este Isus Hristos!) …..” http://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/romani/5/12/#12
In legatura cu asa-zisul mult trimbitatul "drept la viata" - exista in gindirea esoterica, in general in gindirea umanista sau a celor care nu cred intr-un Dumnezeu Viu si Personal, Creator si Judecator al tuturor deci in gindirea celor care nu cred in necesitatea existentei unei Legi moral-spirituale care deosebeste binele de rau, a unei Legi moral-spirituale folosita doar de Dumnezeu pt a o "scrie" prin Spiritul Său, in mintea si viata OMULUI ! http://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/exod/20/ - Lege care desparte ce este adevarat de ce este fals sau minciuna;
care clarifica, distinge intre ce este de valoare, cu insemnatate de ceea ce este fara valoare, fara insemnatate ...
si care va judeca pe OAMENII care nu vor alege prin credinta, VIATA sau pe Creatorul Vietii .
Cei care nu cred in existenta sau in necesitatea unei astfel de Legi - promoveaza asa-zisa "iubire" sau "divinitatea din interiorul OMULUI" care divinitate se regaseste oriunde in univers si care nu ne judeca !
Sa va fie cu adevarat bine dvs insiva si sa va bucurati de Cel ce este Adevarul si Viata ! Statutul de "c o n d a m n a t la moarte" nu inseamna ca suntem deja morti fizic, este o Sentinta pe care si-a ales-o Proto-Parintele umanitatii. Deci eu nu am facut altceva decit sa constat, conform Raportului Biblic, starea din prezent a OMULUI si unicul scop pt care ni se ofera a doua sansa la Viata deoarece prima sansa a pierdut-o Proto-Parintele omenirii - deci el nu a mai avut CE DREPT de viata fizica sa ne transmita nouă, urmasilor sai, atit timp cit el L-A P I E R D U T .
In urma ALEGERII lui gresite a trecut sub CONDAMNAREA MORTII pentru care el insusi a decis , in urma inselaciunii ingerului cazut din drepturile sale ceresti - Lucifer .
De aceea nu putem avea ceva ce am pierdut decit daca se recupereaza acel ceva! Aceasta Recuperare o efectueaza Isus Hristos cu fiecare, individual, descoperindu -i-se OMULUI prin:
 *natura;
 *prin Cuvintul Scripturii;
 *prin OAMENI care traiesc pt Numele lui Dumnezeu si prin puterea divina;
 *prin actiunea directa a Spiritului lui Dumnezeu asupra mintii si vietii OMULUI 
 * printr-o cauza dreapta
*  prin Isus Hristos
Si in aceste momente - Spiritul Adevarului face liber orice sclav care astfel POATE sa ALEAGA ( chiar daca este condamnat , sclav mortii ! totusi are "ferestre" de libertate pe care Dumnezeu le construieste pt refacerea, recuperarea, renasterea spirituala a fiecaruia ).
Si tocmai aceste "ferestre de libertate" cu posibilitatea de A ALEGE oferta lui Dumnezeu pt Viata adevarata, eterna - este ceea ce ne va judeca :

Nu vom fi judecati pt raul pe care l-am facut ci pt refuzul ajutorului lui Dumnezeu ; pt ca L-am refuzat pe Dumnezeu sa ne ajute , sa ne dea puterea Sa pt a face bine !
Sa va fie cu adevarat bine si sa alegeti ce ramine!
 
 Nu poti sa judeci un sclav sau un animal sau un individ uman robotizat sau animalizat. Adica daca EU nu dispun de MINE insumi ca individ uman – NU POT FI JUDECAT nici de Dumnezeu nici de altii ! OMUL poate fi judecat tocmai pt ca este liber (slobod) sa-si hotarasca singur ce face cu propria viata .Daca n-ar fi asa, raminind in contextul Scripturii, Dumnezeu l-ar fi ucis pe Lucifer , cel putin pt paguba imensa si nenorocirile aduse omenirii de mii de ani sau nu l-ar fi creat, … in Atotstiinta Sa ! Sau cum spune in Ioan 8:36 „. Deci daca Fiul va face slobozi, veti fi cu a d e v a r a t slobozi.”http://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/ioan/8/36/#36 sau ” veti cunoaste Adevarul, si Adevarul va va face slobozi.”   http://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/ioan/8/32/#32 .               Ne nastem fiecare CONDAMNAT la moarte cu dreptul de A ALEGE Viata si NU cu DREPTUL la Viata !
Este diferenta in a dispune de un drept la Viata si a alege acest drept . Deci NU ne nastem cu dreptul la Viata ci ne nastem condamnati la moarte si cu dreptul de a alege Viata!
Iar in sensul ideii de LIBERTATE INDIVIDUALA – orice OM liber dispune de sine insusi ( inclusiv sa-si intrerupa voluntar viata ) atit timp cit nu atinge libertatea celorlalti si nu incalca ordinea si bunele moravuri publice (Articol 26 din Constitutia Romaniei ) !!
Fiecare va ramine cu ce-a ales! Libertate in Adevar , Viata fizica eterna SAU sclavie, ingradirea libertatii individuale si disparitie pt totdeauna (moartea) !
Sa va fie cu adevarat bine!

 " FACE to FACE with your GOD !"
 "Christ comes !! "

    Prepare yourself to meet your God! 


ALEGE,    aici si acum,    pt Eternitate ! 


Realitatea prezenta ne ofera urmatoarele alternative din care fiecare alege pt sine pt eternitate : 

 1. MOARTEA pe CONT PROPRIU – alegere exemplificata in filmul “Terminus Paradis” al Regizorului si Scenaristului Lucian Pintilie, film in care personajul principal moare deoarece “Aici si acum, moartea este singura victorie pe care o putem cîştiga în marele pariu cu Răul” 

 2. OFERTELE OAMENILOR : de ex. asa-zisa Revolutie pasnica , in direct, pe Platforma online a dlui Jurnalist Radu Moraru : http://www.nasul.tv/ii-doare-in-fund-de-romania-santaj-la-cel-mai-inalt-nivel-articol-pentru-cunoscatori/ - o alternativa nationalista in contextul in care institutiile statului roman se şantajeaza reciproc iar "agentii acoperiti" nu stiu cui sa mai serveasca !! Sau oricare alte forme de “revolutii” generate ( organizate) de catre catolici, militari, societati secrete esoterice, masonice , … cu constituirea de Guverne de Uniune Nationala sau Structuri unice de control asupra populatiei . 

 3. ASPECTUL SPIRITUAL - mai important decît cele menţionate mai sus - desfiinteaza orice "garduri" sau "bariere( sisteme, legi) " inventate si construite de OM dînd prioritate Cuvîntului lui Dumnezeu : "Si lumea si pofta ei trec; dar cine face voia lui Dumnezeu ramane in veac." 1 Ioan 2:17 http://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/ioan-1/2/17/#17 "Toate lucrurile sunt ingaduite, dar nu toate sunt de folos. Toate lucrurile sunt ingaduite, dar nu toate zidesc." 1 Corinteni 10:23 http://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/corinteni-1/10/23/#23 In acest sens - daca luam in considerare si profetiile din cartile biblice Daniel si Apocalipsa - se poate observa direct prin evenimentele socio-politico-religioase contemporane cum inainteaza demersurile de restringere a libertatii individului ( de constiinta si religioasa) cu finalul Revenirii lui Hristos care va pune capăt istoriei acestei omeniri pt a reface un Cer nou si un Pamînt nou unde moartea si răul nu vor mai fi ! De aceea este cel mai bine ca fiecare sa aleaga ceea ce ramîne! Deoarece vom ramîne pt totdeauna cu ceea ce am ales AICI si ACUM - asemenea celor doi tîlhari de pe cruce între care era Hristos ucis (Luca 23: 39-46 http://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/luca/23/43/#43 Ca sursa de documentare in privinta Profetiilor Daniel si Apocalipsa va ofer cartile online „Tragedia Veacurilor” si „Gînduri despre cartea Apocalipsei”:https://egwwritings.org/?ref=ro_TV.588.1&para=2711.2653 https://egwwritings.org/?ref=ro_GA.84&para=2703.515 

            A) ÎNCHINAREA la „FIARĂ” : " Prin cele două rătăciri mari, nemurirea sufletului și sfințirea duminicii, Satana îi va aduce pe oameni în robia amăgirilor sale. În timp ce prima pune temelia pentru spiritism, ultima creează o legătură de simpatie cu Roma. Protestanții din Statele Unite se vor afla în primele rânduri pentru a întinde mâna peste abis și a prinde mâna spiritismului; ele vor trece peste abis pentru a da mâna cu puterea romană; și sub influența acestei uniri întreite, această țară va merge pe urmele Romei, pentru a călca în picioare drepturile conștiinței. {TV 588.1} " (citat din Tragedia Veacurilor , Capitolul 36 "Conflictul care se apropie" https://egwwritings.org/?ref=ro_TV.588.1&para=2711.2653 ). Precizez ca "Fiara" NU este o Persoana ci un sistem, o intreita unire intre catolicism, protestantism si spiritism - conform celor scrise in Tragedia Veacurilor. Persoana este doar un reprezentant al acestei uniri . Daca veti citi cartea "Tragedia veacurilor" , la Capitolul 36 "Conflictul care se apropie " - https://egwwritings.org/?ref=ro_TV.588.1&para=2711.2653 - veti observa ca nici Ellen G.White nu s-a referit la o persoana ci la o Coalitie , o intreita-unire, intre spiritism , protestantism si catolicism. 


        Iata unul din video-clipuri in care sunt prezentate fragmente din vizita Papei din anul 2015 in Congresul american, prima vizita a unui Papa catolic, din istoria Americii, in cadrul acestui Congres ! : https://www.facebook.com/208842459562795/videos/vb.208842459562795/215071878939853/?type=2&theater Si America da tonul in privinta LIBERTATII INDIVIDULUI ! Daca acolo Libertatea este restrinsa - vai de restul omenirii ! Astfel de la minutul : 54:00 si in continuare spre final - vizionati vizita istorica a unui Papa catolic in Congresul S.U.A. ; congresmeni- reprezentanti ai libertatii religioase si de constiinta - aplaudind un Reprezentant al limitarii acestor libertati, libertati pe care s-a construit America, libera de regi si papi !!!! ... Vizionare cu folos imediat, personal si de folos in luarea unor decizii drepte, pentru eternitate ! Va rog sa luati in considerare citeva informatii referitoare la unele evenimente petrecute in anul 2015. Nu agreez agitatia sau alarma falsa dar de curind s-a intimplat ceva ce nu a mai existat pina acum .Si anume - in Congresul American a venit - pentru PRIMA DATA IN ISTORIA SUA - un Papa catolic , primit in aplauze frenetice de catre reprezentantii poporului american . Precizez ca America a crescut, s-a dezvoltat bazata fiind pe doua principii: Libertatea de constiinta si Libertatea religioasa. Europenii care au fugit de regalitatea si papalitatea din Europa au gasit in pamintul Americii libertatea necesara dezvoltarii depline (spiritual ,intelectual, economic ) fara sa fie constrinsi de regi si papi !! Iar ACUM - repet- pt prima data in istoria Americii- este primit in aplauze si recunoscut ca Sfintul Papa al Sfintului Scaun - papa Francisc. Este un semnal clar din partea Americii ca este dispusa sa renunte la cele doua Libertati care i-a asigurat dezvoltarea si prosperitatea pentru a ajuta Papalitatea sa " vindece ranile omenirii " !!!! Acesta este motivul pt care va ofer urmatoarele linkuri cu informatii despre acest eveniment pentru propriul dvs studiu biblic si inspiratie spirituala precum si despre consecintele precizate clar in profetiile biblice implinite in decursul istoriei omenirii, profetii din Daniel si Apocalipsa http://ellenwhite.ro/resurse/carti-ellen-white-pdf/ Ca sursa de documentare in privinta Profetiilor Daniel si Apocalipsa: https://egwwritings.org/?ref=ro_TV.588.1&para=2711.2653 https://egwwritings.org/?ref=ro_GA.84&para=2703.515 

             B) ÎMPRIETENIREA cu DUMNEZEU 
 " Imprieteneste-te dar cu Dumnezeu si vei avea pace; te vei bucura astfel iarasi de fericire!" Iov 22: 21 http://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/iov/22/21/#21 
" ... pregateste-te sa intalnesti pe Dumnezeul tau,...." Amos 4:12 http://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/amos/4/12/#12 

 … Si va rog sa-mi permiteti sa va ofer o carte "Hristos, lumina lumii" aceasta fiind scrisa de catre autoarea Ellen G.White, in S.U.A. , in anul 1898 ( https://egwwritings.org/?ref=ro_HLL.18&para=2000.2 ). „Hristos, Lumina lumii” - de scriitoarea Ellen G.White are mai multe titluri(Viata lui Isus, Cel Asteptat, Dorinta veacurilor ) dar acelasi continut fiind tradusa de aceiasi traducatori (Dumitru si Mihai Popa si Nelu Dumitrescu). Aceasta carte a fost publicata in America in anul 1898 sub titlul 'The Desire of Ages'. In prezent editura Viata si Sanatate a tiparit a zecea editie sub titlul: 'Cel Asteptat de veacuri'. 
     Iata si un citat concludent: " Despre Isus din Nazaret s-a spus:'Niciodata  n-a vorbit vreun om ca OMUL Acesta'(Ioan 7:46), iar despre scriitoarea acestei carti se poate spune:'Putini au scris ca ea despre OMUL Acesta! '."      Din lectura si meditatia personala asupra continutului acestei carti, cu rugaciune si sinceritate, mi-am statornicit convingeri spirituale care penetreaza moartea si suferinta. A trece dincolo de oroarea mortii doar prin credinta in Cel Asteptat de veacuri, credinta care altoieste o viata spirituala in viata fireasca a corpului biologic uman, este un beneficiu care te mentine orientat asupra unui Scop in viata ta de aici si acum!
     Imi doresc ca cei care cu sinceritate citesc aceasta Carte                   sa-L intilneasca prin credinta pe Insusi Marele Eu sunt, Cel ce traieste prin Sine Insusi, Dumnezeul Vietii si al Invierii, un Dumnezeu Personal care va reveni sa finalizeze istoria acestei omeniri si sa re-aseze un Pamint nou si un Cer nou unde moartea si raul nu vor mai fi! 
    Aceasta este perspectiva oferita prin Viata lui Isus Hristos ! 
    Sa nu uitam ca putem accesa o viata viitoare fizica nemuritoare numai prin EL si o putem pierde doar prin alegerea noastra!
    Sa va fie cu adevarat bine dvs insiva si sa va bucurati de Cel ce este Adevarul si Viata ! 
     
     Iti aduce un Scop nobil in viata - acela de a fi tu insuti Lumina printre ceilalti; iti explica modul in care poti transmite Viata primita direct, personal, prin credinta autentica, vie, de la Cel ce este Creatorul Vietii !
     Este o Carte de vizita a unei Persoane aflata in Viata, care a fost ucisa, a inviat si va reveni ! De aceea se poate citi oricum, oriunde, se poate doar "frunzari", rasfoi, citi doar un Cuvint sau o propozitie la intimplare fara riscul de a se contrazice deoarece este o Poveste despre o Viata care 'curge' continuu a Aceluiasi Dumnezeu !
    Este biografia unui Dumnezeu Personal , Cel care a fost ucis in persoana lui Hristos, a inviat si va reveni, un Dumnezeu al Vietii si Invierii care intotdeauna este de partea OMULUI si il sustine - si in fata Caruia va trebui sa stam pt a putea accesa viata fizica viitoare nemuritoare. 
Doar prin EL, prin decizia Lui, si acceptarea fiecaruia din noi - vom putea ramine in prezenta Lui pt eternitate, pe un Pamint nou unde moartea si raul nu vor mai fi !
     Aceasta este perspectiva Vietii lui Hristos ! 

      Dumnezeu Se descopera OMULUI :
 *prin Natura; 
 *prin Cuvintul Scripturilor (Biblia) 
 *prin actiunile oamenilor facute in Numele si puterea LUI , aceasta carte fiind o astfel de lucrare inspirata prin puterea Lui , pentru Numele Lui;
 *prin influenta directa a Spiritului lui Dumnezeu asupra OMULUI si vietii sale . 
      In final, ... doresc doar sa va ofer in mod absolut gratuit cartea " Hristos, Lumina lumii " !  


     Va doresc sa alegeti ce ramine pentru totdeauna si ...sa va fie cu adevarat bine! 

Cu respect, 
domnisoara Denisa Cristofil www.deniss.com.ro

Post Scriptum:
Face to face with your God ...  ! 
Fata in Fata cu Dumnezeul tău ... !


 " Imprieteneste-te dar cu Dumnezeu si vei avea pace; te vei bucura astfel iarasi de fericire!" Iov 22:21  http://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/iov/22/21/#21             " ... pregateste-te sa intalnesti pe Dumnezeul tau,...." Amos 4:12  
Terminus Paradis film de Lucian Pintilie singura biruinta aici si acum